Katalog

Filtry
Novinky a doporučujeme
Výrobce
305 položek
Urea – malá zkumavka (zm-U)

Urea – malá zkumavka (zm-U)

Půda se používá pro stanovení ureázové aktivity enterobakterií.

Kat. číslo
98307-10
Výrobce
VIAMAR INTERNATIONAL, s.r.o.
Poptat
E-shop hlavní obrázek

Urease (URE), Diatabs, 6 mm

Diatabs™ identifikační tablety určené ke kvalitativní detekci mikrobiálních charakteristik při identifikaci mikroorganismů.

Kat. číslo
R57511
Výrobce
Rosco Diagnostica A/S
Poptat
E-shop hlavní obrázek

Urease/Indole (URE/IND), Diatabs, 6 mm

Diatabs™ identifikační tablety určené ke kvalitativní detekci mikrobiálních charakteristik při identifikaci mikroorganismů.

Kat. číslo
R57611
Výrobce
Rosco Diagnostica A/S
Poptat
E-shop hlavní obrázek

Urease/TDA (URE/TDA), Diatabs, 6 mm

Diatabs™ identifikační tablety určené ke kvalitativní detekci mikrobiálních charakteristik při identifikaci mikroorganismů.

Kat. číslo
R57911
Výrobce
Rosco Diagnostica A/S
Poptat
E-shop hlavní obrázek

Voges-Proskauer (VP), Diatabs, 6 mm

Diatabs™ identifikační tablety určené ke kvalitativní detekci mikrobiálních charakteristik při identifikaci mikroorganismů.

Kat. číslo
R57711
Výrobce
Rosco Diagnostica A/S
Poptat
E-shop hlavní obrázek

VRE agar (VRE)

VRE agar (BHI s obsahem vankomycinu) se používá k orientační detekci vankomycinové rezistence např. u kmenů Enterococcus sp.; (lze využít i k detekci MRSA s mírně modifikovaným postupem testování).

Kat. číslo
98394-20
Výrobce
VIAMAR INTERNATIONAL, s.r.o.
Poptat
E-shop hlavní obrázek

Wilkins chalgren selektivní agar pro G- (WCHGN)

WCHGN je selektivní médium určené pro kultivaci a izolaci Gram negativních anaerobních mikroorganizmů z klinického materiálu.

Kat. číslo
98452-20
Výrobce
VIAMAR INTERNATIONAL, s.r.o.
Poptat
E-shop hlavní obrázek

Wilkinson Schaedler agar

- kultivace a izolace anaerobních mikroorganizmů z klinického materiálu
- stanovení citlivosti anaerobních mikroorganizmů agarovou diluční metodou

Kat. číslo
98446-20
Výrobce
VIAMAR INTERNATIONAL, s.r.o.
Poptat
E-shop hlavní obrázek

XLD agar (XLD)

XLD agar je medium určené pro izolaci a diferenciaci patogenních střevních mikroorganismů, hlavně Shigella a Salmonella.

Kat. číslo
98024-20
Výrobce
VIAMAR INTERNATIONAL, s.r.o.
Poptat
E-shop hlavní obrázek

Yeast extract agar 200 ml

YEAST EXTRACT AGAR se používá pro stanovení širokého spektra bakterií, kvasinek a plísní v pitné a sladkovodní vodě.

Kat. číslo
98438-1
Výrobce
VIAMAR INTERNATIONAL, s.r.o.
Poptat
E-shop hlavní obrázek

Yeast extract agar, 100 ml (R-YEA 100)

YEAST EXTRACT AGAR se používá pro stanovení širokého spektra bakterií, kvasinek a plísní v pitné a sladkovodní vodě.

Kat. číslo
98426-1
Výrobce
VIAMAR INTERNATIONAL, s.r.o.
Poptat
E-shop hlavní obrázek

Yersinia agar (CIN)

CIN agar se používá k identifikaci Yersinia enterocolitica.

Kat. číslo
98404-20
Výrobce
VIAMAR INTERNATIONAL, s.r.o.
Poptat
E-shop hlavní obrázek

Zkumavky na odběr stolice se stabilizátorem DNA

Zkumavky na odběr stolice jsou určeny k odběru a stabilizaci vzorku stolice pomocí tekutého stabilizátoru DNA.

Kat. číslo
1038111200
Výrobce
INVITEK Molecular GmbH
Poptat
E-shop hlavní obrázek

Živný bujón č.2, 5 ml - malá zkumavka (z-ZB2-5)

Živný bujón č. 2 je kultivační půda, která se používá pro kultivaci náročných patogenních a ostatních mikroorganismů.

Kat. číslo
98255-200
Výrobce
VIAMAR INTERNATIONAL, s.r.o.
Poptat
E-shop hlavní obrázek

Živný bujón, 100 ml (R-ZB 100)

Živný bujón č. 2 je kultivační půda, která se používá pro kultivaci náročných patogenních a ostatních mikroorganismů.

Kat. číslo
98410-1
Výrobce
VIAMAR INTERNATIONAL, s.r.o.
Poptat
E-shop hlavní obrázek

Živný bujón, 1000 ml (R-ZB 1000)

Živný bujón č. 2 je kultivační půda, která se používá pro kultivaci náročných patogenních a ostatních mikroorganismů.

 

Kat. číslo
98405-1
Výrobce
VIAMAR INTERNATIONAL, s.r.o.
Poptat
Žluč eskulin agar, 1,5 ml

Žluč eskulin agar, 1,5 ml

Žluč eskulin agar (B.E.A.) agar je médium pro izolaci a diferenciaci streptokoku skupiny D podle Lancefieldové.

Kat. číslo
98116-40
Výrobce
VIAMAR INTERNATIONAL, s.r.o.
Poptat