Jednoduchý vortex V-3 pro intenzivní protřepávání jedné zkumavky nebo více vzorků v mikrozkumavkách typu Eppendorf. Tvar polokoule pro zajišťuje vysokou stabilitu na pracovní ploše.
Bujón se používá pro kontrolu sterilizačního procesu parní a formaldehydové sterilizace bioindikátory.
Bujón je určen ke kultivaci nejnáročnějších bakterií prokazovaných v různých klinických vzorcích. Je možno jej využít i u klinických vzorků, kde se očekává záchyt směsi bakterií aerobních, fakultativně anaerobních, anaerobních i kvasinek. Lze jej použít pro diluční techniky stanovení citlivosti a hemokultivace.
Neo-Sensitabs tablety pro in-vitro semikvantitativní difúzní testování citlivosti kvasinek.
Neo-Sensitabs tablety pro in-vitro semikvantitativní difúzní testování citlivosti kvasinek.
Neo-Sensitabs tablety pro in-vitro semikvantitativní difúzní testování citlivosti kvasinek.
Aplikátor kolonií.
Neo-Sensitabs tablety pro in-vitro semikvantitativní difúzní testování citlivosti kvasinek.
Neo-Sensitabs tablety pro in-vitro semikvantitativní difúzní testování citlivosti kvasinek.
Neo-Sensitabs tablety pro in-vitro semikvantitativní difúzní testování citlivosti kvasinek.
Neo-Sensitabs tablety pro in-vitro semikvantitativní difúzní testování citlivosti kvasinek.
Neo-Sensitabs tablety pro in-vitro semikvantitativní difúzní testování citlivosti kvasinek.
Polyvalentní činidlo určené k identifikaci O antigenů enteropatogenních Escherichia coli v primárních bakteriálních kulturách.
Neo-Sensitabs tablety pro in-vitro semikvantitativní difúzní testování citlivosti kvasinek.
Polyvalentní činidlo určené k identifikaci O antigenů enteropatogenních Escherichia coli v primárních bakteriálních kulturách.
Kontrola kvality Randox Acusera Specific Protein zahrnuje 26 sérových proteinů včetně imunoglobulinů, proteinů komplementu a zánětlivých proteinů.
Polyvalentní činidlo určené k identifikaci O antigenů enteropatogenních Escherichia coli v primárních bakteriálních kulturách.
Neo-Sensitabs tablety pro in-vitro semikvantitativní difúzní testování citlivosti kvasinek.