Bujón se používá pro kontrolu sterilizačního procesu parní a formaldehydové sterilizace bioindikátory.
Bujón je určen ke kultivaci nejnáročnějších bakterií prokazovaných v různých klinických vzorcích. Je možno jej využít i u klinických vzorků, kde se očekává záchyt směsi bakterií aerobních, fakultativně anaerobních, anaerobních i kvasinek. Lze jej použít pro diluční techniky stanovení citlivosti a hemokultivace.
Neo-Sensitabs tablety pro in-vitro semikvantitativní difúzní testování citlivosti kvasinek.
Neo-Sensitabs tablety pro in-vitro semikvantitativní difúzní testování citlivosti kvasinek.
Neo-Sensitabs tablety pro in-vitro semikvantitativní difúzní testování citlivosti kvasinek.
Neo-Sensitabs tablety pro in-vitro semikvantitativní difúzní testování citlivosti kvasinek.
Neo-Sensitabs tablety pro in-vitro semikvantitativní difúzní testování citlivosti kvasinek.
Enzymová imunoanalýza pro kvantitativní stanovení neopterinu v lidském séru, plazmě a moči.
Neo-Sensitabs tablety pro in-vitro semikvantitativní difúzní testování citlivosti kvasinek.
Neo-Sensitabs tablety pro in-vitro semikvantitativní difúzní testování citlivosti kvasinek.
Neo-Sensitabs tablety pro in-vitro semikvantitativní difúzní testování citlivosti kvasinek.
Neo-Sensitabs tablety pro in-vitro semikvantitativní difúzní testování citlivosti kvasinek.
Polyvalentní činidlo určené k identifikaci O antigenů enteropatogenních Escherichia coli v primárních bakteriálních kulturách.
Polyvalentní činidlo určené k identifikaci O antigenů enteropatogenních Escherichia coli v primárních bakteriálních kulturách.
Neo-Sensitabs tablety pro in-vitro semikvantitativní difúzní testování citlivosti kvasinek.
Kit pro 36 automatických kolonkových izolací volné cirkulující RNA z 1000 µl vzorku tělních těkutin pomocí izolátoru iCatcher 12.
Polyvalentní činidlo určené k identifikaci O antigenů enteropatogenních Escherichia coli v primárních bakteriálních kulturách.
Invisorb® Spin Plant Mini Kit pro extrakci DNA z čerstvého nebo sušeného rostlinného materiálu a to i z potravin rostlinného původu (čerstvé, zmrazené nebo sušené suroviny).