Nejmenší automatický koagulometr pro vaši laboratoř.
Dia-D-DIMER kvantitativní test pro stanovení D-dimeru.
Bujón se používá pro kontrolu sterilizačního procesu parní a formaldehydové sterilizace bioindikátory.
Bujón je určen ke kultivaci nejnáročnějších bakterií prokazovaných v různých klinických vzorcích. Je možno jej využít i u klinických vzorků, kde se očekává záchyt směsi bakterií aerobních, fakultativně anaerobních, anaerobních i kvasinek. Lze jej použít pro diluční techniky stanovení citlivosti a hemokultivace.
Neo-Sensitabs tablety pro in-vitro semikvantitativní difúzní testování citlivosti kvasinek.
Neo-Sensitabs tablety pro in-vitro semikvantitativní difúzní testování citlivosti kvasinek.
Neo-Sensitabs tablety pro in-vitro semikvantitativní difúzní testování citlivosti kvasinek.
Anaerobní hemokultivační nádobka s tekutým bujónem určená pro kultivaci krevních vzorků automatickým hemokultivačním systémem VersaTREK®.
Neo-Sensitabs tablety pro in-vitro semikvantitativní difúzní testování citlivosti kvasinek.
Enzymová imunoanalýza pro kvantitativní stanovení neopterinu v lidském séru, plazmě a moči.
Neo-Sensitabs tablety pro in-vitro semikvantitativní difúzní testování citlivosti kvasinek.
Myt-3D je kontrola navržená k monitorování hodnot na automatických a poloautomatických typech hematologických analyzátorů.
Neo-Sensitabs tablety pro in-vitro semikvantitativní difúzní testování citlivosti kvasinek.
Kontrola kvality Randox Acusera Specific Protein zahrnuje 26 sérových proteinů včetně imunoglobulinů, proteinů komplementu a zánětlivých proteinů.
Polyvalentní činidlo určené k identifikaci O antigenů enteropatogenních Escherichia coli v primárních bakteriálních kulturách.
Polyvalentní činidlo určené k identifikaci O antigenů enteropatogenních Escherichia coli v primárních bakteriálních kulturách.
Kontrola kvality Randox Acusera Specific Protein zahrnuje 26 sérových proteinů včetně imunoglobulinů, proteinů komplementu a zánětlivých proteinů.
Neo-Sensitabs tablety pro in-vitro semikvantitativní difúzní testování citlivosti kvasinek.